Hlavní obsah

Chevrolet představí v Paříži rodinné Orlando

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chevrolet zveřejnil fotografie nového MPV Orlando. To se ve světové premiéře představí na říjnovém autosalonu v Paříži. Nový model se počátkem roku 2011 začne prodávat i v Evropě.

Článek

Chevrolet Orlando vychází ze studie představené v Paříži v roce 2008, potencionální zákazníky by měl zaujmout poměrně netradičními tvary, které míchají prvky SUV a MPV. Na Orlando se standardně budou dodávat kola s rozměrem 16 nebo 17 palců. Uvnitř vozu je sedm sedadel, zadní budou ale pravděpodobně určená jen pro přepravu na velmi krátké vzdálenosti.

Orlando technicky vychází ze sedanu Chevrolet Cruze. Pod kapotou budou celkem tři pohonné jednotky: benzínový motor 1,8 l s výkonem 141 k a dvě dieselové jednotky, se zdvihovým objemem 2,0 l s výkony 131 k, respektive 163 k.

Zákazníci budou moci vybírat ze třech stupňů výbavy, přičemž ve standardní výbavě bude například elektronický stabilizační systém ESC, 6 airbagů, klimatizace a elektricky ovládaná zpětná zrcátka.

Chevrolet Orlando se začne naplno vyrábět v říjnu a v Evropě se začne prodávat začátkem příštího roku. Ceny zatím Chevrolet nesdělil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám