Hlavní obsah

Brněnský Motosalon přilákal rekordních 60 tisíc návštěvníků

Novinky, ČTK, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní brněnský veletrh motocyklů Motosalon, termínově kolidující se slavným autosalonem v Ženevě a přetahující se o pozornost s pražskou výstavou, byl rekordní. Navštívilo jej 60 000 lidí, což je o zhruba tři tisíce více než loni. Na šesti tisících metrech čtverečních se prezentovalo bezmála 250 značek motocyklů.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Motosalon v Brně měl letos rekordní návštěvnost.

Článek

Motosalon se konal posedmé. „Rekordní byla co do návštěvnosti sobota, kdy dorazilo 27 000 motocyklových fanoušků. Jde o naši nejvyšší denní návštěvnost za uplynulé dva roky," uvedla mluvčí Dita Brančíková.

Podle generálního ředitele společnosti Veletrhy Brno Jiřího Kuliše výsledky v neděli ukončené akce na brněnském výstavišti jasně ukazují, že veřejnost má o svět motocyklů a automobilů velký zájem.

„Jsme připraveni znovu uspořádat i Autosalon, pokud ho importéři aut podpoří stejně jako importéři motorek," sdělil Kuliš ČTK. Minulý ročník u veřejnosti oblíbeného Autosalonu byl právě kvůli malému zájmu vystavovatelů automobilů zrušen.

BEZ KOMENTÁŘE: Motosalón BrnoVideo: Právo

Anketa

Jeli byste do Brna na autosalon?
Ano
77 %
Ne
23 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 904 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám