Hlavní obsah

BMW i7 ukazuje obří svítící mřížku chladiče. Debutuje už za týden

Německé BMW se chystá na velký debut své první čistě elektrické limuzíny i7 a nové spalovací řady 7. Premiéra je na programu už 20. dubna letošního roku a BMW pomalu odhaluje první potemnělé snímky vozů.

Foto: BMW

BMW i7

Článek

K očekávanému odhalení elektrického BMW i7 a konvenční řady 7 zbývá méně než týden a BMW láká své fanoušky i novináře k velkolepé show. Očekávaná první elektrická limuzína od bavorské automobilky se tak světu poprvé odhalila bez maskování, nicméně na velmi potemnělém snímku.

Ledvinky přes celou příď a kino na zadních sedadlech. BMW poodhaluje novou řadu 7

AutoMoto

Na něm jsou vidět především ledvinové mřížky chladiče typické pro BMW, ale obtažené světelným páskem tak, že ve tmě opisuje jejich tvar. Na snímku jsou také patrná úzká LED světla denního svícení; skutečné světlomety jsou o kousek níž a halí je tma. Na další detaily si ovšem budou muset fanoušci ještě chvíli počkat.

BMW X7 prošlo modernizací, má čtyři oči a nový infotainment

AutoMoto

Z posledních týdnů však od BMW mimo jiné víme, že elektrická i7 bude nejvýkonnějším vozem řady 7. O pohon se postarají dva elektromotory s celkovým výkonem 610 koní.

V kabině se zákazníci dočkají nebývalého luxusu. Pasažérům vzadu bude k dispozici třeba 8K obrazovka visící z proskleného stropu. Vpředu zase zaujme zahnutá obrazovka infotainmentu nebo interaktivní lišta ve dveřích.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám