Hlavní obsah

Batmana zastavila v Kanadě policie. Z Batmobilu elegantně vyskočil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie města Gothamu nemá s Batmanem vždy dobré vztahy, ale že by se temný rytíř nechal prostě zastavit jedním blikajícím autem? V tomhle případě je to skutečně tak, ovšem jen proto, že se to stalo v sobotu na skutečné silnici v kanadském Ontariu.

Foto: Profimedia.cz

Batmana v Kanadě zastavila policie. (Ilustrační foto)

Článek

Batman ve videu totiž není Brucem Waynem z Gothamu, nýbrž Stephenem Lawrencem z Bramptonu. Američan se prostě v ulicích svého města rád pohybuje v kostýmu Batmana a jezdí v Batmobilu.

Ono zastavení nebylo kvůli přestupku, nýbrž pro fotografii. „Bramptonský Batman” o chvíli dřív žádal policistku o pomoc s tím, že si ho řidiči fotí a natáčejí. „Snažím se tomu vyhnout, protože je to nejen nelegální, ale také nebezpečné,” uvedl v rozhovoru pro CBC Radio.

Lze namítnout, že když jedete v Batmobilu a v kostýmu Batmana, který je od originálu těžko k rozeznání, nutně musíte být magnetem objektivů smartphonů. Tomu svědčí i fakt, že stejná policistka Lawrence o pár chvil později zastavila, aby se s ním mohla vyfotografovat.

Lawrence ztvárňuje Batmana už dvacet let od doby, kdy mu jako teenagerovi zemřel otec. „Můj příběh je Bruci Waynovi bohužel dost podobný,” komentuje událost. Jestli je Lawrence také extrémně bohatý, ovšem není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám