Hlavní obsah

Američan vjel do louže na silnici. A utopil v ní pick-up

Jistě jste už mnohokrát projeli velkou louží, aniž byste nad tím dvakrát přemýšleli. Pokud jedete např. v SUV, tím spíš je váš vůz odolný proti hluboké vodě. Něco takového se však může velmi nepříjemně vymstít, jak minulý týden zjistil řidič Chevroletu S-10 v massachusettském městě Worcester.

Foto: Profimedia.cz

Propadlina v silnici (ilustrační foto).

Článek

To, co zpoza volantu vypadalo jako velká louže, byla totiž zatopená propadlina, která spolkla půlku pick-up trucku. Řidič ihned vylezl oknem ven, nezraněný. Propadlinu vytvořila havárie vodovodního řadu.

Video ukazuje, kterak bílý pick-up vjíždí do zdánlivé louže po dešti, jenže pod hladinou se skrývá propadlina, kterou v silnici vymlela a následně zaplnila voda po havárii vodovodního řadu.

Vůz do ní samozřejmě zapadl a jeho řidič reagoval rychle a zcela správně – co nejrychleji vylezl oknem ven. Havárie řadu v místě způsobila lokální záplavy, které zatopily několik dalších aut. Do propadliny jako tento bílý pick-up ale žádné další nezapadlo.

Ovšem, problém na silnici nebyl zcela nečekaný. Řidič chevroletu mohl zpozornět, když viděl v protisměru bagr a na své straně silnice vpravo poněkud nestandardně stojící auto.

Reklama

Výběr článků

Načítám