Hlavní obsah

Amarok dostane obří vertikálně umístěnou obrazovku, ukazuje Volkswagen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystaná druhá generace pick-upu Volkswagen Amarok bude s novým Fordem Ranger sdílet i velkou obrazovku informačně-zábavního systému. Volkswagen nabízí první pohled do interiéru novinky.

Foto: Volkswagen

Upoutávka na Volkswagen Amarok.

Článek

VW uvolnil další upoutávku před premiérou nové generace pick-upu Amarok. Pohled do interiéru ukazuje 12palcovou obrazovku infotainmentu umístěnou vertikálně.

Není žádným tajemstvím, že novinka vzniká na základech nového Fordu Ranger a právě tato obrazovka, zřejmě včetně softwaru, je jedním ze zcela společných prvků těchto dvou vozů. Zároveň je však nyní jasné, že tvar palubní desky, výdechů a dalších detailů bude u Volkswagenu odlišný.

Foto: Ford

Ford Ranger čtvrté generace.

Fyzická tlačítka pro zkratky pod infotainmentem jsou také jedinečná pro amarok. V nejnovější upoutávce můžeme vidět také volant svébytný Volkswagenu s integrovanými tlačítky.

Kromě infotainmentu Volkswagen v předchozích upoutávkách potvrdil, že amarok bude vybaven digitálním přístrojovým štítem, LED světlomety s vykrýváním okolního provozu, jízdními asistenty nové generace, elektricky nastavitelnými sedadly v 10 směrech a prémiovým zvukovým systémem.

Nový Ford Ranger je tu, připomíná větší F-150

AutoMoto

Možnosti pohonu budou zahrnovat jeden zážehový a čtyři vznětové motory o objemu 2,0 až 3,0 litru. Známe také tažnou kapacitu amaroku, 3,5 tuny a jeho nákladovou kapacitu až 1,2 tuny.

Zcela se nový amarok ukáže v druhé polovině letošního roku, ještě letos Volkswagen zahájí výrobu novinky v Jihoafrické republice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám