Hlavní obsah

První fotografie BMW 3 Coupé

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BMW ještě neodhalilo žádnou fotografii svého trojkového kupé oficiálně, ale po internetu již kolují snímky, které prosákly i skrz přísná bezpečnostní opatření ven. Po několika desítkách snímků špionážních, kde bylo vozidlo celé zamaskováno, se tak setkáváme s definitivní podobou už dlouho před oficiální premiérou.

Článek

Proti sedanu se kupé změnilo dost. Podle fotografií zveřejněných na serveru leftlanenews.com se nejedná pouze o "překopání" zadní části, ale designéři upravili celý vůz. Tak i přední maska získala poněkud uhlazenější tvary a přední sklo se zdá více skloněné.

Na zadní části kralují zadní svítilny. Svým designem připomínají faceliftované BMW 7 a pěkně odlehčují celou partii zavazadelníku.

Motory budou zpočátku pravděpodobně čtyři. Ke klasickým modelům 325i (160 kW) a 330i (200 kW) přibude i nedávno avizovaný agregát se třemi litry a dvěmi turbodmychadly. BMW 335i tak bude mít výklon 225 kW. Samozřejmě, že v nabídce bude i vznětový motor. Zpočátku se asi bude jednat o třílitr, ale lze očekávat i nástup inovovaného silnějšího dvoulitru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám