Hlavní obsah

Ilustrátor nastínil, jak by vypadala Corvette C8 s motorem vpředu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řada fanoušků by chtěla nový Chevrolet Corvette s motorem vpředu. Nikdy se to bohužel nestane, ale to neznamená, že bychom nemohli snít - a že ilustrátoři nemůžou pracovat na nápadech, jak by to mohlo vypadat.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Corvette Stingray 2020

Článek

Od chvíle, co se Chevrolet Corvette představil v osmé generaci, zní z různých stran výtky směrem k umístění motoru - už to prý není Corvette, když nemá motor mezi přední nápravou a kabinou. Jak by ale novinka vypadala, kdyby se držela klasické koncepce?

Na tuto otázku odpovídá účet J.B. Cars na Instagramu. To, co na počítači autor obrázků poskládal z prvků skutečné Corvette C8 (na titulní fotografii), vypadá skutečně působivě.

Samozřejmě, změna umístění motoru je zároveň nejradikálnější změnou vzhledu auta mezi generacemi. Takže ilustrace C8 s motorem vpředu vypadá spíš jako evoluce generace C7. Ale to nemusí být zas tak špatně, ta i dnes vypadá moderně.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Corvette Z06 gen. C7

Anketa

Líbila by se vám Corvette C8 více s motorem vpředu?
Ano, ilustrace s motorem vpředu je lepší
37,3 %
Nemám názor
0,9 %
Ne, skutečná s motorem uprostřed je lepší
18,2 %
Líbí se mi obě
39,1 %
Nelíbí se mi ani jedna
4,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 220 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám