Hlavní obsah

BMW poodhaluje čtyřdveřovou řadu 8, elegance bude mít na rozdávání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekali jste, že BMW řady 8 zůstane u kupé a kabrioletu? Populární jsou dnes přeci také „čtyřdveřová kupé”. Tedy ve skutečnosti sedany či liftbacky s bezrámovými okny dveří. A řada 8 není výjimkou.

Foto: BMW 2x

První fotka BMW řady 8 Gran Coupé ukazuje to nejdůležitější - siluetu auta.

Článek

BMW plánuje odhalit „osmu” Gran Coupé v červnu letošního roku, ale abychom na to nezapomněli, ukázalo zatím aspoň siluetu auta. A o tu půjde potenciálním zákazníkům především - budou chtít vůz elegantnější, ale stále čtyřdveřový.

Nutno přiznat, že soudě dle siluety bude čtyřdveřová řada 8 mít elegance na rozdávání. Svažitá střecha v zadní části spolu s postojem, daným klasickou koncepcí motoru vpředu a pohonu zadní nápravy - ten nevidíme, ale je velmi snadné si jej domyslet - bude pravděpodobně znamenat velmi krásné auto.

Samozřejmě, střecha je kulatější než u dvoudveřového kupé, aby se na zadní sedačky pohodlně vešli i dospělí lidé. Světla a další detaily očekávejme stejné jako u kupé.

Foto: BMW

BMW řady 8 Coupé (2018)

Reklama

Výběr článků

Načítám