Hlavní obsah

Něco pro fajnšmekry: Klasické Maserati na novém podvozku

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Ares Design připravuje unikátní auta. Na moderních podvozcích staví vozy inspirované starými legendárními auty. Nový projekt vzpomene na Maserati 2000 Spyder.

Foto: Ares Design (4x)

Ares Design Project Wami

Článek

Bohatí lidé chtějí mít auta, která jsou krásná jako filmy pro pamětníky, ale zároveň pohodlná a moderní, aby se nemuseli moc namáhat. Firma Ares Design si už vysloužila mnoho pozornosti a kreace jako novodobé Ferrari 250 GTO nebo 812 Superfast si velmi rychle našly zájemce z řad nejbohatších lidí.

Foto: Ares Design

Elegantní roadster ze všech stran

Foto: Ares Design

I s nataženou střechou

Teď vám představíme auto, které má být prý to nejkrásnější, co zatím stvořila. Vůz vybírá to nejlepší ze starých Maserati, jako je 2000 Spyder. A navíc tomu dává vlastní originalitu. Třeba hodně elegantní jsou dlouhé přídě. Jen se podívejte, jak Project Wami (tak ho zatím pojmenovali) má tuhle část dlouhou. Nebo maska s žebrováním vypadá také úchvatně, stejně tak i boční vývody výfuků. Samozřejmě nesmí chybět klasická kola s výpletem.

Karoserie by měla být stavěna na zakázku ručně. Používat se bude jen hliník, uhlíkový kompozit a vysokopevnostní ocel. Interiér pak obkrouží kůže nebo alcantara, hliník a dřevo budou na volantu. Prostě paráda.

Foto: Ares Design

Interiér je klasický i moderní

Bohužel se zatím jedná pouze o vizualizaci, takže ani nebylo uvedeno, jakou auto poskytne techniku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám