Hlavní obsah

Audi RSQ e-tron je elektrické, autonomní a animované

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte-li k filmovým fanouškům, jistě vám něco řekne Audi RSQ - Will Smith s ním jezdil ve filmu Já, robot. Vůz má nyní svého nástupce, byť animovaného - jmenuje se RSQ e-tron a bude s ním jezdit opět Will Smith - resp. agent Lance Sterling, jemuž Smith propůjčil svůj hlas.

BEZ KOMENTÁŘE: Audi RSQ e-tron ve filmu Spies in DisguiseVideo: Blue Sky Studios

 
Článek

Podle automobilky Audi je RSQ e-tron prvním koncepčním vozem pro holywoodský animovaný film. Tím filmem mají být Špioni v převleku, kteří mají dorazit na plátna kin příští rok.

Nás, fanoušky do aut, ale zajímá hlavně ten vůz - všimněte si v traileru, že umí smykem nabrat řidiče, který se ani nemusí dívat, co dělá. Stačí, když ve správný moment nastaví pozadí.

Foto: Audi

BEZ KOMENTÁŘE: Audi RSQ e-tron ve filmu Spies in Disguise

Jistě, je to animovaný film, takže realističnost není na prvním místě. Podle tiskové zprávy Audi ale tohle auto ukazuje, co by v budoucnu mohlo být možné. Na designu auta pracovalo Audi ve spolupráci s producenty filmu.

„Pro hlavní postavu Lanceho Sterlinga je ideálním automobilem, který je na míru střižený pro práci agenta,” říká Erin Williamsová, viceprezidentka pro marketingová partnerství firmy Twentieth Century Fox.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám