Hlavní obsah

Zbrusu nový vůz v ceně luxusního domu havaroval dřív, než dostal značky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indický zákazník značky Rolls-Royce si pořídil nový ghost v bílé barvě, dostal na něj dočasné registrační značky, tzv. převozky, a vydal se na silnici. Ovšem ještě dřív, než stačil na vůz místo převozek namontovat trvalé značky, vůz naboural.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost (Ilustrační foto)

Článek

K nehodě tohoto rollsu došlo v sobotu 1. září v Bombaji. Podle webu RushLane najel majitel vozu na chodník vedoucí k pláži, minul zastávku autobusů a stanoviště rikš, a zastavil se na kamenné zídce.

Co konkrétně vedlo k havárii, oznámeno nebylo. O žádných zraněních nemáme zprávy. Na místo byla přivolána policie a odtahovka, ale pochopitelně, rozbitý rolls přitáhl ohromné množství zvědavců. Dostat vůz na odtahovku nebylo snadné, protože na zídce zůstal jako na houpačce

Dočasné značky ghostu ukazují na okres Puduččéri, který je u majitelů luxusních aut populární kvůli svým nižším daním. Hodnota vozu má být 70 miliónů rupií, tedy asi 21,8 miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám