Hlavní obsah

Speciální Land Rover z bondovky Spectre je na prodej

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není úplně obvyklé prodávat auto z filmu, ale v případě snímků o agentovi 007 se to děje poměrně často. Nyní se prodává speciálně upravený Land Rover SVX, který si v bondovce Spectre z roku 2015 „zahrál”.

Foto: Land Rover

Land Rover upravený pro film Spectre - v popředí

Článek

Černý Land Rover SVX, postavený na základech Defenderu 110, je jedním z deseti aut, která se natáčení filmu zúčastnila, nebo byla vyrobena pro marketingové účely. Neuvedený počet se jich během natáčení poničil (anebo ve filmu vůbec nehrál), tohle auto ale neutrpělo žádný šrám, a ve filmu si opravdu „zahrálo”.

Upoutávka na film Spectre

Čím je speciální? Má obrovské 37palcové pneumatiky a výkon motoru zvýšený z původních 89 kW (121 k) na 138 kW (187 k). Nové jsou tlumiče Bilstein. Uvnitř jsou sedadla Recaro a ochranná klec.

Očekávaná cena je kolem 7,3 miliónů korun, automobil bude k vidění (a případné koupi) příští měsíc v britském Goodwoodu na slavném Festivalu rychlosti (Festival of Speed).

Foto: Land Rover

Land Rover Defender 110 upravený pro film Spectre

Foto: Land Rover

Land Rover Defender 110 upravený pro film Spectre

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám