Hlavní obsah

Supersport dostal psychedelický interiér

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Carlex Design je firma, která se nezastaví před ničím. Jejich interiéry jsou na opravdu špičkové úrovni, ale také se vyznačují kreativitou, která uspokojí každé přání zákazníka.

Foto: Carlex Design

McLaren 720S od Carlex Design

Článek

Majitel vozu, který zde dnes prezentujeme, chtěl prostě něco originálního. Interiér, který bude sedět přesně na míru jeho nádherného vozu, který by vzlétl, kdyby to uměl. A tak Carlex dal vozu křídla. Tedy jen ta pomyslná na dveře, nastříkal část karoserie červeným průhledným lakem, aby vynikla struktura uhlíkového kompozitu. Proč?

Protože ten se prolíná i do interiéru. A tady nezůstal kámen na kameni. Všechno, každá část přístrojovky, sedadel, výplní i koberečků, je nově potažené. Je tu alcantara, perforovaná kůže a uhlíkový kompozit. Všechno v temně rudé barvě se stříbrnými doplňky.

Foto: Carlex Design

McLaren 720S od Carlex Design

Foto: Carlex Design

McLaren 720S od Carlex Design

Především prošívání sedadel je takové, že oči přechází. Připomíná to vesmírné lodě z nějaké sci-fi. Přesto je to zajímavé a efektní.

Carlex sám nedělá tuning motorů a podvozků. Na tom spolupracuje v případě zájmu s nějakým externím dodavatelem. Ale tady majitel chtěl svůj McLaren 720S nechat být takový, jaký je. Ostatně čtyřlitrový osmiválec s výkonem 530 kW je opravdu dostatečný.

Foto: Carlex Design

McLaren 720S od Carlex Design

A cena úpravy? Tu Carlex nikdy nezveřejňuje. Odhadujeme, že v tomto případě by mohla být někde kolem ceny jedné nové, dobře vybavené Škody Octavia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám