Hlavní obsah

Volkswagen v Česku sliboval bonus pro CNG auta, po měsíci jej v tichosti zrušil

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemský importér Volkswagenu koncem února mohutně propagoval svou akci nazvanou Modrý bonus. Šlo o to, že vybrané modely s pohonem na CNG šlo pořídit se slevou 20 - 70 tisíc korun. Importér nyní akci předčasně zrušil.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Tankování CNG

Článek

Do akce Modrý bonus byly zařazeny modely Polo TGI, Golf TGI a Golf TGI Variant. Na nejmenší model Polo poskytoval dovozce slevu 20 tisíc, obě varianty Golfu se daly pořídit se zvýhodněním 70 tisíc korun.

Minulý týden ale dovozce akci v tichosti stáhnul a na oficiálních stránkách ji už nenajdete. Podle vyjádření z informační linky si letos auta na stlačený zemní plyn od Volkswagenu se zvýhodněním nekoupíte, v nabídce ale samozřejmě zůstala.

"Výrobní závod na základě vysoké poptávky a aktuálně více než plného využití kapacit musel přistoupit k omezení výrobních kvót pro jednotlivé trhy. Tímto opatřením byl zasažen i český importér. Rozhodli jsme se proto v tuto chvíli akční nabídku Modrý bonus pozastavit, jelikož bychom nebyli schopni uspokojit všechny zákazníky, případně by pravděpodobně docházelo k prodlužování dodacích lhůt,” uvedl pro Novinky.cz David Valenta z českého zastoupení VW.

Reklama

Výběr článků

Načítám