Hlavní obsah

Apollo Intensa Emozione se ukáže v ulicích Ženevy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Supersport Apollo IE se představil už vloni na podzim. A bude na sebe poutat pozornost i v Ženevě, ale ne na autosalonu - má jezdit ulicemi města. Automobilka dokonce přišla s hashtagem, se kterým mají lidé sdílet jeho fotky.

Foto: Apollo

Spatříte-li Apollo IE (na snímku) v Ženevě, sdílejte fotku s hashtagem "findtheie".

Článek

Pokud si kdykoliv v těchto dnech na kterémkoliv motoristckém webu v Česku i v zahraničí přečtete větu na způsob „představí se v Ženevě” nebo „více se dozvíme v Ženevě”, myslí se tím autosalon. Show, pořádaná každoročně v březnu na výstavišti Palexpo ve švýcarském městě Ženeva, je největším evropským svátkem novinek v automobilovém průmyslu.

Jenže, jak se ukazuje, ne všechny automobilky chtějí svá auta ukazovat v Ženevě na autosalonu. Značka Apollo ukáže svůj hypersport v ulicích tohoto města. Stroj ze staré školy, nazvaný Intensa Emozione, zkráceně IE, prvně spatřil světlo světa na podzim loňského roku. [celá zpráva]

Automobilka bude souběžně s prvními dny autosalonu pořádat soukromou akci a v souvislosti s ní bude možné vidět IE v ulicích města. K tomu se vztahuje i hashtag #findtheie, se kterým mají ti, kdož v ulicích zahlédli tento vůz, sdílet jeho fotografie na sociálních médiích.

Foto: Apollo

Apollo Intensa Emozione

Vůz má jezdit ulicemi ve dnech 6. - 8. března tohoto roku. S tím, jak vypadá, asi nebude těžké si ho všimnout. V jeho útrobách pracuje atmosféricky plněný vidlicový dvanáctiválec o objemu 6,3 litru, který dává údajně více než 780 koní.

Reklama

Výběr článků

Načítám