Hlavní obsah

Nové BMW M5 dostane sportovní úpravy

Novinky, fra

BMW M5 je ještě extrémně nové, ale už se připravuje jeho lepší verze. Dostane tradiční paket M Performance, který už tak rychlé auto promění v ještě sportovnější.

BMW M5 M PerformanceVideo: BMW

 
Článek

Stejný paket jsme mohli vidět i u některých vozů, které jsme měli možnost testovat - u BMW 440i nebo BMW 550ix. [celá zpráva]

Oba vozy byly vybaveny novými prahy, karbonovými částmi na předním i zadním nárazníku, velkými difuzory, sportovními sedačkami a mnohým dalším.

Potřebuje tohle BMW M5? Určitě potřebuje. Zákazníci to totiž chtějí. Když už někdo investuje peníze, M Performance je logickým přilepšením, které auto ještě vyšperkuje. Proto už příští měsíc budou moci první zákazníci tyto doplňky objednávat.

Foto: BMW

BMW M5 M Performance (2017)

Foto: BMW

BMW M5 M Performance (2017)

O co půjde? K výše zmíněnému budou v nabídce i nová kola, karbonová zrcátka nebo speciální lakování v bílé s modro-červenými pruhy. Uvnitř pak samozřejmě pořádná sportovní sedadla, která cestující ještě víc sevřou.

Z techniky by mělo být jiné nastavení podvozku nebo nový výfuk. Ten, který je na videu, je prý opravdový hlučný speciál, který se asi bude prodávat pouze v USA, v Evropě by nesplnil limity. Počítáme, že se objeví nějaká jiná verze.

První auta BMW M5 M Performance budou dodána v červnu za zatím nespecifikovanou cenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám