Hlavní obsah

Některé díly Mini můžou být vyrobeny podle vašeho přání

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Individualizace automobilů se přesunuje do další fáze. S nastupujícími výkonnými 3D tiskárnami jsou možné dříve neuvěřitelné věci. Mini třeba dokáže vyrobit některé díly podle vašeho přání.

Kdo chce originální Mini, ten si může ve speciálním programu navrhnout některé díly podle svéhoVideo: Mini

 
Článek

Představte si třeba takovou tu hračičku, kdy auto při otevření dveří na silnici vedle dveří rozsvítí logo automobilky. K ničemu to není a vypadá to… no, řekněme trochu nemístně. Ale pokud si majitel bude u Mini přát, vytvoří tu třeba uvítací vzkaz, takže místo loga Mini se tam objeví například „Nazdar Karle“.

Foto: Mini

Kdo by nechtěl, aby jeho jméno svítilo na silnici!

A to není všechno. Mini připravilo aplikaci, kde si zákazník může jednoduše navrhnout několik dílů na karoserii, na které si třeba napíše svoje jméno. Typickým příkladem je boční blinkr před předními dveřmi. Jeho součástí je normálně logo Mini, ale pokud si Karel usmyslí, může si tam dát opět svoje jméno. Stejně tak je možné vyměnit i obložení přístrojovky před řidičem a mít ho pěkně z 3D tiskárny. Ano, zákazník si to objedná, odešle do továrny, kde to vytisknou podle jeho přání, nalakují, zabalí a odešlou. Samozřejmě po provedené platbě.

Foto: Mini

Je možné mít i nový díl přístrojovky

Foto: Mini

Samozřejmě, že na práh si nemusíte dávat jen své jméno, ale třeba logo firmy

V neposlední řadě je možné změnit hliníkovou lištu, kam si Karel zase může napsat nějaký pěkný prosvícený vzkaz.

Ovšem co my ani Karel ještě neznáme, je cena. Tu Mini zatím nezveřejnilo. Víme jen, výše popsané funguje na všech dnes prodávaných modelech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám