Hlavní obsah

Pro sportovní Volkswagen Golf R bude fantastický tovární tuning

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O kvalitách sportovního Volkswagenu Golf R není třeba pochybovat. Jenže ne každému se líbí jeho civilnost a uniformita. A tak pro ty, kteří chtějí něco extra, nabídne značka velmi zajímavé balíčky Performance.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Golf R

Článek

Jde o díly, které by měly patřit k základům každého dobrého tuningu. Jsou to brzdy, které jsou hliníkové s ocelovým třecím prstencem a jsou děrované. Jejich výhodou je snížená hmotnost o dva kilogramy a samozřejmě výrazně zvýšený brzdný účinek. Za cenu příplatku 75 500 korun pak zákazník s balíčkem dostane i nová devatenáctipalcová kola Spielberg, upravené sportovní řízení, vypnutý omezovač rychlosti a zatmavená okna.

Foto: Volkswagen

Nové brzdy

Druhou zajímavou novinkou je jiný výfuk. A ne ledajaký. Ostatně to napovídá už cena 93 400 korun. Jde o slovinský výrobek firmy s nejlepším zvukem – Akrapovič. Celý je dělaný z titanové slitiny, čímž uspoří sedm kilogramů na hmotnosti vozu. Hlavně ale zvuk je výraznější a sytější, i když nemá obtěžovat, jako to dělají některé tuningové díly, které si zákazníci na auta přikupují.

Foto: Volkswagen

Výfuk Akrapovič

Jestli si myslíte, že tyhle peníze nikdo za Volkswagen Golf přece nikdo nemůže dát, pak si musíte uvědomit, že třeba v Německu jde o velmi žádanou variantu, která ale nemá zrovna nízkou cenovku. Vždyť základní sazba vozu je 989 000 korun.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Golf R

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám