Hlavní obsah

Nové Audi A8 se ukázalo na premiéře Spider-mana

Novinky, maž

Dva týdny před oficiálním odhalením v Barceloně se nové Audi A8 ukázalo na premiéře filmu Spider-Man: Homecoming v Los Angeles. Nová A8, která si ve filmu zahrála, měla kamufláž, základní obrysy i tvar karoserie ale už jsou patrné více než dostatečně.

Foto: Audi

Audi A8 v Los Angeles (2017)

Článek

To, že se nová A8 objevila na červeném koberci desítky minut před slavnostní premiérou filmu, pochopitelně není náhoda. Audi spolupracuje se studiem Marvel, které je pod novým snímkem podepsáno, a jejich auta se objevila hned v několika filmech (Iron Man a jiné).

Vlajková loď a tradiční konkurent německých luxusních sedanů, tedy BMW řady 7 nebo Mercedesu třídy S, se ukáže v úterý 11. července v dopoledních hodinách. Soudě podle prvních fotografií bude design spíše konzervativní. Čtvrtá generace nejluxusnějšího modelu Audi se vyrábí od roku 2009.

Foto: Audi

Audi A8 v Los Angeles (2017)

Audi už dříve zveřejnilo, že nová A8 bude mít všechny motory vybavené částečně hybridním systémem (tzv. mild hybrid). [celá zpráva]

Netradičního představení svých nových modelů automobilky využívají stále častěji; například Škoda takto na své 25leté výročí od spojení s koncernem Volkswagen ukázala týdny před světovou premiérou maskovaný prototyp kodiaqu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám