Hlavní obsah

Ford Mustang dostal kůži z mustanga

Když jsou peníze, jde všechno. A tak čínský majitel Fordu Mustang si usmyslel, že mít auto se jménem Mustang a uvnitř mít sedadla čalouněná kůží z krávy, je trochu trapné. A tak zadal zakázku firmě Vilner. A ta sehnala mustanga.

Foto: Vilner

Ford Mustang od Vilner

Článek

Vilner je bulharská firma, která se věnuje interiérům aut, konkrétně jejich přestavbě na zakázku. Nemluvíme o obšití. To by bylo dost zjednodušující. U Vilner umí ledacos. Nedávno jsme vám ukazovali třeba rezavý Jeep (podívejte se ZDE) nebo motorku Suzuki Intruder v jejich podání. [celá zpráva]

Tenhle Ford Mustang, který putuje do Číny, ale dostal interiér z mustanga, tedy volně žijícího koně. Obšitý je věnec volantu, řadicí páka, ruční brzda a hlavně sedadla. Tam je to vůbec zajímavé, protože boky sedadel mají dokonce původní srst. Kde není kůže z koně, tam je alcantara – prvotřídní materiál, který také nestojí málo a používá se hlavně u sportovních aut.

Foto: Vilner

Ford Mustang od firmy Vilner

Foto: Vilner

Ford Mustang od firmy Vilner

Strop auta je pak vyvedený v červeno-černé barvě, kde jsou ve stylu čínských tradic vyvedeni propletení draci. A cena? Tohle je samozřejmě na zakázku. l tady se cena decentně řekne pouze majiteli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám