Hlavní obsah

Opel Grandland X půjde po krku Škodě Yeti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští rok bude ve znamení Opelu. Dlouho jsme o téhle značce moc neslyšeli. Ale rok 2017 bude velkou kanonádou novinek.

Foto: Opel

Opel Grandland X

Článek

Ostatně to začíná už teď. Nová generace Opelu Mokka, nyní i s přídomkem X a změna Opelu Zafira už mají české ceny a stojí asi měsíc na autosalonech. Jejich hlavní chvíle samozřejmě ale přijde až příští rok.

Ale v něm se objeví i nová generace Opelu Meriva. Tedy vlastně nepůjde o novou generaci, ale o zcela nové auto, které bude, jak je dnes moderní, crossoverem. Tuhle informaci už nám Opel dal na začátku listopadu. [celá zpráva]

Ale zamlčel nám, že přijde ještě další novinka. A tou bude Opel Grandland X, což by měl být konkurent Volkswagenu Tiguan nebo Škody Yeti. To potvrzuje i oznámení firmy, že písmeno X bude znamenat v žargonu značky model, který je schopen jízdy mimo zpevněnou silnici. Auta navíc budou mít v nabídce i pohony všech kol. Takže X přijde třeba k novému Opelu Insignia, který je také novinkou příštího roku. Takže to je už třetí nové auto pro rok 2017. Zajímavé, že?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám