Hlavní obsah

BMW po 15 letech natočilo další sérii akčních filmů

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 2001 BMW natočilo osm krátkých filmů, které měly kvalitu těch nejlepších hollywoodských akčních „bijáků”. V roce 2016 přichází s novou sérií, zatím je k dispozici první upoutávka.

BMW po 15 letech natočilo sérii krátkých filmůVideo: BMW USA

 
Článek

V roce 2001 se pod celkem osm krátkých filmů coby producenti podepsali  David Fincher a Ridley a Tony Scott. Režii měl na starost například John Woo, Ang Lee, Guy Ritchie nebo Alejandro González Iñárritu. A další slavná jména se objevila v titulcích mezi obsazením - zahrála si Madonna nebo James Brown.

Ve všech osmi filmech se objevuje Clive Owen coby řidič a samozřejmě také některý z modelů od BMW. Jeho umístění ale vůbec neruší, auta jsou zde jaksi mimochodem. A celé je to báječná podívaná, u které nemusíte používat mozek, ale budete se bavit nad dokonale natočenými a nastříhanými akčními filmy.

Proč o tom píšeme? Protože BMW od středy 23. listopadu začne na internet umísťovat novou sérii. Venku už je krátká ukázka (The Escape - únik) a už z ní je jasné, že to bude opět velká podívaná. A coby řidič se objeví opět Clive Owen, z automobilů si ve filmu The Escape zahraje nové BMW řady 5.

Zatím není zřejmé, kolik krátkých filmů BMW v této sérii natočí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám