Hlavní obsah

Clarksonův nový pořad má první upoutávku, vysílat se začne 18. listopadu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový automobilový pořad bývalých tvůrců legendárního Top Gearu startuje v pátek 18. listopadu. Autoři nyní zveřejnili první půlminutovou upoutávku, která dává velkou naději, že na obrazovkách Amazon Prime bude velká zábava.

The Grand Tour: první upoutávkaVideo: Amazon Prime

 
Článek

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natočili pro Amazon celkem dvanáct epizod. Vzhledem k tomu, že už nejde o televizní pořad, bude mít každý díl různou délku, obvykle ale budou trvat přibližně jednu hodinu.

S ohledem na právní obstrukce se v novém pořadu nazvaném The Grand Tour (Velká jízda) nesmí objevit nic, co by připomínalo původní Top Gear. Ten se po odchodu Clarksona, Hammonda a Maye potýkal s nejnižší sledovaností za posledních 14 let. Hlavní moderátor Chris Evans po natočení první série rezignoval právě kvůli malé sledovanosti. [celá zpráva]

The Grand Tour bude moderován před publikem ve stanu, který se bude objevovat na různých místech světa. A první upoutávka dává tušit, že se konečně vrací ta „správná” show, kterou u nového Top Gearu musíte hledat pod lupou.

Z upoutávky je zřejmé, že v testu se objeví takzvaná Svatá trojice, tedy Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder a McLaren P1. Těšit se také můžeme na Alfu 4C Spider, výbuchy, dechberoucí záběry a typicky suchý humor všech tří protagonistů. Nový pořad svou první sérií startuje v pátek 18. listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám