Hlavní obsah

Bugatti v Londýně otevřelo autosalon v novém korporátním designu

Novinky, maž

Bugatti provozuje po celém světe třicet autosalonů, ale první v novém korporátním designu se právě otevřel v Londýně. Spíše než autosalon připomíná luxusní obývací pokoj.

Foto: Bugatti

Nově otevřený autosalon Bugatti v Londýně

Článek

Cílem bylo, aby design nových autosalonů Bugatti byl moderní a čistý, bez zbytečných příkras. Barevně je vnitřek místnosti (její rozměry nebyly zveřejněny, podle fotografií ale nebude zrovna rozlehlá) do bílo-šedé kombinace s doplňkovou modrou, typickou barvou této francouzské automobilky.

Zajímavostí je na míru navržený nábytek, přičemž sedačky jsou zhotoveny (také) z karbonu. Londýnskému autosalonu, který působí spíše dojmem útulného obývacího pokoje, dominuje vystavený model chiron a jak vidno z fotografií, najdete zde i jeho zmenšený model ve špičkové kvalitě.

Foto: Bugatti

Nově otevřný autosalon Bugatti v Londýně

Autosalon provozuje společnost H. R. Owen, která od roku 1927 prodává v Británii luxusní či sportovní auta nejrůznějších značek. V Anglii bylo prodáno 65 veyronů, nástupnický model chiron má pak 15 závazných objednávek.

Po celém světě plánuje Bugatti otevřít třicítku exkluzivních autosalonů. V České republice Bugatti zastoupení nemá, nejblíže je tak pro tuzemské zákazníky showroom v německém Mnichově.

Foto: Bugatti

Nově otevřný autosalon Bugatti v Londýně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám