Hlavní obsah

Škoda Kodiaq na realistické ilustraci, přední maska připomíná Superb III

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové velké SUV od Škody se v produkční verzi ukáže ještě letos, konkrétně v září na pařížském autosalonu. Na první oficiální fotografie tak budeme čekat zhruba do července, ilustrace zveřejněná na stránkách skoda-news.cz ale velmi realisticky ukazuje, co nás pravděpodobně čeká.

Foto: www.skoda-news.cz

Škoda Kodiaq (ilustrace). Další tři barevná provedení ukazuje web skoda-news.cz

Článek

Nové SUV, které bude mít podle neoficiálních zdrojů masku ve stylu třetí generace superbu, se bude vyrábět v Kvasinách. První fotografie automobilka zveřejní v průběhu letních prázdnin. Cena by se podle odhadů měla pohybovat od 650 tisíc korun.

Nové škodovácké SUV bude postaveno na platformě MQB a vycházet bude z Volkswagenu Tiguan. Podobný model bude ve východočeských Kvasinách vyrábět rovněž Seat. Ten by měl dokonce s produkční verzí přijít už letos v březnu, tedy dříve než mladoboleslavská automobilka.

Zdroj z automobilky na dotaz Novinek potvrdil světovou premiéru sedmimístného SUV na zářijovém pařížském autosalonu v roce 2016.

Foto: Volkswagen

BEZ KOMENTÁŘE: Volkswagen Tiguan II

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám