Hlavní obsah

České zastoupení Volkswagenu začne v Česku pronajímat užitkové vozy

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volkswagen nově začne v Česku nabízet krátkodobý pronájem užitkových vozidel. Služba se jmenuje Das RentAuto a nabízí pronájem na jeden až třicet dní.

Foto: VW

Volkswagen Transporter (2015)

Článek

Novou službu český importér spustil první červnový den, nabízet se bude u dvacítky prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy. V nabídce bude 80 užitkových vozů transporter, caravelle a crafter. Zajímavostí je - a tím se služba liší od běžných autopůjčoven - že stáří půjčovaného vozu je maximálně sedm měsíců.

Pronajímat lze vozy z nabídky na jeden až třicet dní, platí denní limit 500 kilometrů, respektive celkový maximálně 3500 km. Za překročení se platí příplatek 2 Kč/ujetý kilometr.

Ceny - překvapivě velice obdobné nebo dokonce i nižší než u konkurenčních autopůjčoven - začínají na částce 1000 korun za skříňový transporter, devítimístná caravella stojí za jeden den pronájmu 1300 korun. Všechny půjčované vozy jsou pojištěny se spoluúčastí 1 procento, respektive 1000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám