Hlavní obsah

Bentley Mulsanne Speed Blue Train: čtyři kusy a výhradně pro Evropu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britské Bentley připravilo speciální edici modelu Mulsanne. Do prodeje půjdou pouhé čtyři kusy a nebude je možné koupit nikde jinde než v kontinentální Evropě. Cena zveřejněna nebyla.

Foto: Bentley

Bentley Mulsanne Speed Blue Train

Článek

Limitovanou edicí chce britská značka oslavit 85. výročí závodu, ve kterém se utkal Bentley Speed Six a expresní vlak Le Train Bleu, který ve dvacátých a třicátých letech spojoval Calais s francouzskou riviérou. Automobil tehdy v časovém závodě zvítězil o čtyři minuty a kvůli tomu se nyní tato edice dostává na trh právě v uvedeném množství.

Co proti standardnímu mulsanne přináší? Jde zejména o speciální černá kola a lehce pozměněnou masku chladiče. Exkluzivní pro tento model je rovněž barva karoserie.

Uvnitř - kam automobilka zveřejněním jediného snímku nenechala nikoho nahlédnout -  najdete dřevěné obložení typické pro vozy třicátých let a čalounění v podobném duchu. Majitelé dostanou rovněž piknikový koš s porcelánovým nádobím a skleničky na šampaňské.

Cena za limitovanou edici nebyla oznámena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám