Hlavní obsah

Jak by vypadal omlazený yeti s kulatými mlhovkami

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omlazená Škoda Yeti, představená poprvé ve středu ráno, se nově musí obejít bez kulatých předních mlhových světel. A jak by yeti vypadal s omlazenou maskou, ale se zachováním původních mlhovek?

Foto: Škoda Auto, fotomontáž Novinky.cz

Škoda Yeti s kulatými mlhovkami (upravená fotografie)

Článek

První mladoboleslavské SUV má novou, dospělejší tvář s hranatými světly. Zkusili jsme alespoň virtuálně vrátit původní kulaté mlhovky zpátky – na omlazenou verzi yetiho.

Kulaté mlhovky před vedením firmy hájil i sám šéfdesignér Škody Jozef Kabaň. Nakonec ale musel ustoupit přání představenstva automobilky a pro novou verzi vymyslet jiný tvar.

Foto: Škoda Auto

Škoda Yeti (2013)

„Osobně se mi kulaté mlhovky na Škodě Yeti libily, protože z ní dělaly sympatičtější a vřelejší auto s chytrým a originálním výrazem,“ uvedl pro Novinky.cz šéfredaktor časopisu AutoDesign Radek Laube. „Faceliftovaná verze na mě působí trochu míň zábavně, ale zase mnohem dospěleji, suverénněji a také čistěji,“ dodal Laube.

Omlazená verze má hranaté mlhovky umístěné ve spodní části, původní velké světlomety nahradily hranatější. Podle názoru čtenářů Novinek se nový vzhled povedl. V anketě se z více než 15 tisíc hlasujících bezmála 87 procent vyjádřilo pochvalněji o vzhledu omlazené verze než té původní.

Všechny informace o nové verzi yetiho najdete v našem starším článku. [celá zpráva]

Foto: Škoda Auto

Škoda Yeti (2009)

Anketa

Která verze omlazeného yetiho se vám líbí více?
S hranatými mlhovkami (standardní)
72,3 %
S kulatými mlhovkami (fotomontáž)
27,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8498 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám