Hlavní obsah

Nissan mírně poupravil vzhled sportovního kupé 370Z

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan zveřejnil první fotografie omlazené evropské verze sportovního kupé 370Z. Mírně se změnil design, v nabídce jsou dvě nové barvy laku a dvojice litých kol.

Foto: Nissan

Nissan 370Z (facelift, 2012)

Článek

Modernizovaná evropská verze se odhalí ve světové premiéře tento týden na pařížském autosalonu. Nissan pouze poupravil vzhled, vyšší výkon motoru či vylepšené jízdní vlastnosti tak u této verze nenajdete.

Změnila se příď „zetka“, jiný je chladič, přední maska nově obsahuje vertikálně umístěná LED světla. Jiný je i nárazník a otvor pro nasávání vzduchu. Novinkou jsou dvě další barvy karoserie – modrá Midnight Blue a červená Magma Red. Nový je i design litých kol s rozměry osmnáct a devatenáct palců.

Foto: Nissan

Nissan 370Z (facelift, 2012)

Jak již bylo řečeno, motor zůstal beze změn. Jde o 3,7litrový atmosférický šestiválec s výkonem 331 koní při 7000 otáčkách. Poháněná jsou zadní kola. Nissan model 370Z vyrábí ve dvou karosářských variantách – kupé a roadster.

Reklama

Související témata:

Související články

Nissan 370Z Roadster: nahoře bez za 20 vteřin

Sportovní Nissan 370Z Roadster se i přes mrazivé počasí začal prodávat na českém trhu. Oproti verzi s pevnou střechou je roadster o více než 200 tisíc korun...

Výběr článků

Načítám