Hlavní obsah

Yeti 1.4 TSI půjde nově kombinovat s automatickou převodovkou

Novinky, maž

Škoda Auto na nadcházejícím moskevském autosalonu představí Yetiho v akčním provedení Sochi. Premiérou bude i možnost kombinovat u yetiho motor 1.4 TSI s převodovkou DSG. V Moskvě se ukáže i rapid, jehož sériová výroba byla právě zahájena.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Yeti

Článek

Moskevský autosalon začíná novinářskými dny 29. srpna. Škoda zde ukáže akční model Yeti Sochi, který odkazuje na Zimní olympijské hry 2014. Tento akční model se začne prodávat příští rok (dost možná pouze na ruském trhu) a na prknech moskevského autosalonu jej Škoda vystavuje v kombinaci bílé a černé.

Nový akční model má zaujmout „atraktivním designem ve stylu zimních olympijských her“ – co to konkrétně znamená, však mladoboleslavská automobilka neuvádí a z přiložených fotografií to není zřejmé.

Foto: Škoda Auto

Škoda Yeti Sochi (akční model)

Novinkou je i Yeti s motorem 1.4 TSI v kombinaci s dvouspojkovou převodovkou DSG. Přeplňovaná čtrnáctistovka nabídne výkon 90 kW, převodovka má sedm rychlostních stupňů. Jaké jsou parametry zrychlení, spotřeby a další technické údaje, Škoda neuvedla.

V Rusku se ukáže i nový rapid, který přijde jako šestá modelová řada škodovky, od začátku roku 2014 bude vyráběn v ruském závodě koncernu Volkswagen. Škoda do začátku výroby v Rusku možná bude rapidy dovážet z Mladé Boleslavi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám