Hlavní obsah

Nové Sauto.cz má vylepšené vyhledávání a podrobnější nápovědu

Novinky, maž

Největší inzertní automobilový portál Sauto.cz prošel dalším vylepšením. Zpátky se vrátilo fulltextové vyhledávání, vylepšená je nyní podrobnější nápověda a rozšíření se dočkaly i filtry pomáhající při vyhledání.

Foto: Novinky

Sauto.cz (červenec 2012)

Článek

Červencová úprava byla de facto doplněním změn, které se na Sauto.cz dostaly v únoru letošního roku. [celá zpráva]

Mezi nynější změny patří návrat fulltextového vyhledávání. S nalezením vhodného vozidla pomohou i vylepšené filtry – rozšíření nabídky o další značky, přidání kategorie 4x4 aj. Vylepšená je také podrobnější nápověda, která pomáhá hlavně při zadávání údajů o nabízeném automobilu.

Nově si uživatelé mohou také zřídit přímo na stránkách Sauto.cz povinné ručení k automobilu, který si zde zakoupili. Tato služba je zajišťována serverem Sfinance.cz, který nabízí srovnání více jak 10 pojišťoven nabízejících povinné ručení. Samozřejmostí je i možnost sjednat si havarijní pojištění.

Co se chystá do budoucna? „Plány bychom ještě úplně neradi prozrazovali, ale rozhodně se chceme zaměřit na boj s podvodníky a nepoctivými prodejci aut,“ uvedla pro Novinky.cz produktová manažerka služby Sauto.cz Barbora Malzerová.

Největší zájem je podle Malzerové o mladší ojetiny (do přibližně 5 let) a karosářské verze kombi s cenou pohybující se okolo 150 000 korun. Nakupující již prý také hodně dbají na to, aby hledali vozy s ověřenou historií.

Reklama

Výběr článků

Načítám