Hlavní obsah

Ford vystaví v Ženevě předobraz příštího Transitu

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ford Tourneo Custom Concept - tak zní celý název koncepčního vozu, který Ford začátkem března ukáže v Ženevě. Jedná se o osmimístný automobil, jehož posuvná sedadla dovedou vykouzlit i přepravní prostor pro náklad.

Foto: Ford

Ford Tourneo Custom Concept (2012)

Článek

Ford, který vidíte na obrázcích, je pouhou studií, je však téměř jisté, že podobné tvary bude mít i sériová verze nového Transitu. A jestli jeho tvary budou vypadat takhle, bude to mít přímá konkurence zase o trochu těžší. Na novém konceptu zaujme velká lichoběžníková maska s chromováním, robustní linie boků, nečekaně rozšířené lemy blatníků i boční prosklení. Koncept stojí na efektních litých kolech s průměrem osmnáct palců.

Foto: Ford

Ford Tourneo Custom Concept (2012)

Uvnitř je místo pro osm cestujících. Sedadla jsou variabilně posuvná, zadní sedadla jdou úplně vyjmout. Interiér je kompletně čalouněn, na přání se bude dodávat i kožené provedení sedadel.

Bohatá bude i bezpečnostní výbava – v nabídce nebudou chybět čelní, boční i stropní airbagy. Z komfortní výbavy zaujme parkovací kamera, integrovaná do vnitřního zpětného zrcátka, nebo systém varování před neúmyslným opuštěním pruhu.

Ford potvrdil, že ještě letos se ukáže sériová verze. Koncept naznačuje, že minimálně po stránce vnějšího designu je na co se těšit.

Foto: Ford

Ford Tourneo Custom Concept (2012, Ženeva)

Anketa

Ohodnoťte vzhled modelu Ford Tourneo Custom Concept (jako ve škole)
1
67,8 %
2
14 %
3
7,9 %
4
3,7 %
5
6,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3641 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám