Hlavní obsah

Autosalon v Lipsku nabídne šest světových premiér

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autosalon v Lipsku je po tom frankfurtském druhou nejdůležitější motoristickou výstavou. V Lipsku si můžete prohlédnout všechny novinky, které se představily v Ženevě, nadto je letos v Německu šest světových premiér.

Článek

Autosalon v německém Lipsku končí v neděli 18. dubna. Kromě všech novinek ze Ženevy bude na zdejším výstavišti debutovat šestice nových modelů. Světovou premiéru si zde odbude nové BMW řady 5 kombi [celá zpráva], VW Touran a dále tři modely od Audi - facelift Audi TT [celá zpráva], Audi A3 a Audi Q7 [celá zpráva]. Velkou pozornost přiláká Ford Focus RS500 [celá zpráva].

Celodenní vstupenka stojí 10,50 euro (cca 270 Kč), jednodenní vstupenka dětská (6 až 12 let) je za pět euro (130 korun) a večerní vstupenka (od 15.00 hod) přijde na  6,50 euro (170 korun). Otevřeno je od devíti do osmnácti hodin. Vzdálenost Praha-Lipsko je zhruba 260 kilometrů. Více informací v češtině najdete na oficiální stránce www.ami-leipzig.de.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám