Hlavní obsah

Porouchalo se vám Ferrari? Dostanete Fiat 500

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maranello House, centrála celoevropské sítě prodejců Ferrari, si Fiat 500 vybrala do svých showroomů jako náhradní vůz pro zákazníky. Pro Ferrari bylo vyrobeno 200 kusů Fiatu 500, které budou brázdit silnice po celé Evropě.

Článek

Speciální série vychází z verze Sport a je charakteristická typickou Ferrari „Rosso Corsa“ barvou. Benzínový motor 1.4 o síle 100 k vedle Ferrari rozhodně neohromí, alespoň že výfukové potrubí bylo speciálně naladěno a údajně slibuje hutný zvukový projev.

:. Omezená série pro Ferrari , vyrobí se jen 200 kusů. Foto: Fiat

Sportovní duch speciální série Fiatu 500 je zřejmý i z několika designových prvků, jako jsou červené brzdiče, sportovní pedály, speciální černý volant s červeným prošíváním či 16” kola z lehkých slitin s pneumatikami 195/45.

Ve srovnání s výbavou Sport má Fiat 500 v limitované edici pro Ferrari navíc automatickou klimatizaci, elektricky ovládané střešní okno, luxusní interiér s kůží od značky Poltrona Frau, mlhovky, štítek s číslem na přístrojové desce a nápis „Limited Edition“.

Fiat 500 se nestíhá vyrábět, do dnešních dnů se prodalo 222 tisíc vozidel.

Reklama

Související témata:

Související články

Fiat 500 Abarth: pro začátek limitovaná edice

Slavná značka Abarth se vrací zpátky na scénu. Prvních pět stovek (jak také jinak) Fiatů 500 Abarth přijde na trh v limitované edici, takzvané Opening Edition....

Výběr článků

Načítám