Hlavní obsah

Taneční kreace na muže prozradí, jak je na tom v posteli

Manchester

Plesová sezóna je v plném proudu a muži by si měli uvědomit, že i jejich taneční kreace o nich mohou prozradit víc, než si myslí. Podle nejnovější studie totiž většina žen dokáže z kroků a tanečních manévrů svého partnera odhadnout, jak moc zdatný bude milenec.

Foto: Profimedia.cz

Devět z deseti žen dokáže přesně podle kroků a tanečních pohybů muže odhadnout, jaký bude v posteli.

Článek

„Podle naší studie dokáže devět z deseti žen přesně podle kroků a tanečních pohybů muže odhadnout, jaký bude v posteli,“ tvrdí autoři studie, kterou otiskl časopis Classic Ballroom. Mužům zbývá jediné, naučit se perfektně taneční kroky a svou neschopnost pod peřinou tak zamaskovat.

Studie dále uvádí, že jeden z 1 500 lidí se nedokáže nikdy naučit tančit, protože má obě nohy levé. Zda to také znamená, že dotyčný je naprosto nepoužitelný v posteli, výzkum neuvádí, nevyvrací a ani nepotvrzuje.

„Ženy považují za nejotřesnější ten fakt, kdy muž neumí vést a svádí to přitom na ženu. Stejně otřesně hodnotí ženy zápach z úst a nepříjemný parfém při tanci,“ uvádí dále Classic Ballroom.

Nejvíc sexy jsou prý šílení tanečníci

Podle jiné studie pak ženy nejvíce přitahují muži, kteří na tanečním parketu předvádějí výrazné kreace.

Nejdůležitější je prý výrazný pohyb trupem, jelikož to poukazuje na pružnost, vitalitu, sexuální dovednost a vysokou sílu. Kdo jen šermuje rukama, či jen poskakuje, nemá tolik sympatií jako muž, který výrazně kroutí trupem v bocích a ramenou.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Nejvíc sexy taneční styl je Flirt Dance

Toužíte být na tanečním parketu sexy? Chcete se cítit jako hvězda? Na rozdíl od hvězdných zpěvaček jako jsou Lady Gaga, Christina Aquilera, nebo Shakira, které...

Výběr článků

Načítám