Hlavní obsah

Nejžádanější svobodnou ženou je Jennifer Anistonová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

O tom, že čtyřicátnice mohou být velmi sexy a žádoucí, vypovídá i poslední průzkum listu Vanity Fair. Podle něj je totiž nejžádanější svobodnou ženou herečka Jennifer Anistonová (41), bývalá hvězda seriálu Přátelé. V anketě získala skoro třetinu hlasů.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová

Článek

O její přitažlivosti je přesvědčeno 27 procent mužů a 32 procent žen.

Foto: Profimedia.cz

Uznejte sami, že i v 41 letech vypadá naprosto bezchybně. Výběrem modelů dokonalost své postavy jen podtrhuje.

Je sice momentálně svobodná, ale v minulosti byla vdaná za Brada Pitta a měla vztah například s Vincem Vaughnem a zpěvákem Johnem Mayerem.

Na druhé příčce skončila Halle Berryová (44), která nedávno ukončila dlouhý vztah s Gabrielem Aubrym. Dostala 29 procent všech hlasů.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berryová

Zajímavé je obsazení třetí příčky. Umístila se na ní s 15 procenty hlasů bývalá chůva Elin Nordergrenová (31), která se nedávno rozvedla s Tigerem Woodsem.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods s Elin Nordegrenovou

Na čtvrtém místě figuruje s jedenácti procenty hlasů skoro devadesátiletá herečka Betty Whiteová a až na páté příčce s pěti procenty hlasů Lady Gaga (24).

Foto: Profimedia.cz

Betty Whiteová

Ta získala podporu hlavně mladších mužů.

Foto: Profimedia.cz

Lady GaGa na předávání hudebních cen MTV za rok 2010.

Reklama

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Jennifer Anistonová

Herečka Jennifer Anistonová je českému publiku známá nejen jako Rachel ze seriálu Přátelé, ale i jako bývalá manželka neméně slavného Brada Pitta. Tato...

Výběr článků

Načítám