Hlavní obsah

Deset procent mladých při sexu posílá smsky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Jakou odpověď na otázku, zda je vhodné věnovat se mobilu a posílat textovky při sexu, by měl člověk očekávat od lidí narozených po roce 1985? Od každého desátého minimálně z Kalifornie, že je to v pohodě.

Foto: Profimedia.cz

sex a sms

Článek

Kaliforňané mladší pětadvaceti let dokonce velmi rádi posílají krátké textové zprávy na toaletě a celá polovina si běžně posílá smsky při jídle.

Zatímco při sexu nepovažuje za prohřešek posílání smsek deset procent mladších pětadvaceti let, u osob nad touto věkovou hranicí je to přijatelné pouze pro šest procent.

Stejně tak mobil s sebou bere méně starších osob také na toaletu. Takže ačkoli při vykonávání potřeby na toaletní míse píše smsky 24 procent mladších pětadvaceti, mezi staršími je to jen dvanáct procent. U jídla si mobil do ruky vezme jen 27 procent starších pětadvaceti let, zatímco mezi mladšími 49 procent.

Výzkum mezi Kalifornskými uživateli mobilů provedl prodejce elektroniky Retrevo.

Reklama

Související témata:

Související články

Jedna sms a můžete přijít o všechno

Masáž lichvářů a nebankovních „investorů“ nabývá na intenzitě. V tisku napočítáte desítky výzev k tomu, aby si lidé bez peněz dnes zažádali o hotovost a ještě...

Výběr článků

Načítám