Hlavní obsah

Revoluce v módních trendech - punčocháče už nejsou jen ženskou záležitostí

Londýn

Punčocháče byly donedávna výhradně ženským kouskem oblečení. Tomu už je ale konec. Módní trendy velí jasně, když revoluce, tak se vším všudy. V nabídce punčochového zboží mnoha obchodů tak kromě "klasických dámských" variant najdete i výrobky výhradně pro muže. A světe div se, muži se je prý nemohou vynachválit.

Foto: Profimedia.cz

Punčochy ještě nedávno zdobily či hřály jen dámské nožky, módní revoluce ale nyní velí jinak.

Článek

Návrhář Emilio Cavallini reagoval na poptávku už dávno a přinesl další kolekci unisexových punčoch, které mohou oblékat i muži milující své tělo od pasu dolů v přiléhavém, příjemném a především teplém oblečení.

Foto: Profimedia.cz

Že jsou přiléhavé punčochy jen oblečením pro ženy? To už dávno neplatí.

„Někteří muži si chtějí prostě v zimě udržet nohy v teple, jiní si užívají, že v nich mohou běhat doma, jiní je zase mají jen vyloženě kvůli módě,“ tvrdí návrhář Cavallini. Muži už tvoří tři procenta jeho zákazníků, přičemž sám se specializuje právě na punčochové zboží. Ve velkém nakupují punčochy především pánové z Velké Británie, Německa, Francie, Kanady, Skandinávie i USA.

Foto: Profimedia.cz

Výrobci nabízejí mnoho zajímavých variací pro muže i ženy. A pánové se prý jen hrnou.

„Věříme, že mužocháče pro muže mohou být doplňkem pro každý den a mohou být také velmi módní,“ píše Chan Kraemer na webu e-Mancipate.net, kde pánové najdou také návod, jak punčochy navlékat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám