Hlavní obsah

Argentinské bohyně předváděly modely, jež mnoho nezakrývaly

Novinky, zun

Týden módy v Argentině byl plný krásných i extravagantních modelů. Argentinský návrhář Claudio Cosano oslnil všechny přítomné nádhernými modely korzetů. To však nebylo celé. Modelky oplývající ženskými tvary jeho výtvory předváděly na tělech ozdobených bodypaitingem. A bylo opravdu na co se dívat.

Článek

Skupina 10 "argentinských bohyň" v upnutých korzetech, průsvitných látkách a se svůdným body paintingem strhla nadšenou lavinu ovací při zakončení 34. ročníku módního festivalu Buenos Aires Alta Moda (B. A. haute couture), který skončil v úterý 5. dubna večer v hlavním městě Argentiny.

Foto: Profimedia.cz

Přítomní pánové se jistě měli na co dívat.

Návrhář Claudio Cosano k tomu říká, že se vždy snažil, aby každá jeho show byla jiná a zároveň plná adrenalinu. To se mu jistě povedlo.

Foto: Profimedia.cz

Fashion Week v Argentině

Přemýšlel prý, s čím by mohl módní veřejnost překvapit tentokrát. A došel k tomu, že značka "Claudio Cosano" je vlastně synonymem pro korzety. A protože chtěl zdůraznit ženskost, vsadil na ně.

Dalším jeho nápadem bylo použít dekorativní malbu na tělo – tzv. bodypaiting. Cosano to označuje za superbláznivý nápad, který ale musel realizovat.

Foto: Profimedia.cz

Odvážné modely na Fashion Weeku v Argentině byly doplněny st\lovým body pantingem.

Akce, nyní známá jako Semana de la Moda Argentina neboli Argentinský týden módy a byla organizovaná argentinským obchodníkem s módou Hectorem Vidalem Rivasem. Začala poslední březnové úterý v hotelu Sheraton v centru Buenos Aires, kde byly prezentovány modely předních návrhářů jak z argentinského hlavního města, tak i ze zahraničí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám