Hlavní obsah

Trendy ve svatebních šatech přejí hedvábí a španělské krajce

Novinky, Dana Sokolová

Každá žena touží být alespoň jednou za život opravdovou princeznou. A kdy jindy si to dopřát, než právě o svatebním dnu. Letos těmto snům přejí i módní trendy. Kvalitní materiály a dokonalé střihy, jež zdůrazňují ženskost, udělají pohádkovou nevěstu z každé ženy.

Nejatraktivnější svatební šaty jsou jednodílné s dlouhým závojemVideo: Novinky

 
Článek

Doslova hitem letošního roku jsou svatební šaty inspirované 30. léty minulého století. Jednoduché a odlehčené střihy, které však kladou důraz na detaily a asymetrické výstřihy. Tentokrát návrháři nezapomněli ani na zadní díly šatů, které jsou propracovanější a svůdnější než kdykoliv předtím.

Z materiálů pak bude dominovat hedvábí, španělská krajka a luxusní výšivky.

"U střihů bude kladen důraz především na vysokou krejčovinu," zdůrazňuje Vladimíra Blažková, majitelka svatebního salonu Nuance.

Podle ní by ženy neměly zapomínat ani na doplňky, jako jsou závoje, u nichž bude hrát prim především délka.

Pokud byste upřednostnily především kratší délku šatů, pak se zaměřte na jednoduché střihy, připomínající spíše městský styl.

Z barev pak bude dominovat přírodní bílá. Nicméně trendy přejí i pastelovým barvám, empírové starorůžové, slonové kosti, světle zlaté, diamantové či stříbrné. Odvážnější mohou vsadit na všechny odstíny modré, šedé, ale i oranžové nebo zelené.

Romantický nádech dodají šatům i květinové výšivky či ozdůbky s živými květy, peřím a drahokamy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám