Hlavní obsah

Muž umlátil ze žárlivosti manželčina přítele z Facebooku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchaj-pej

Čtyřicetiletý Číňan z Tchaj-wanu Čchuang Š´-čang doplatil na flirtování na Facebooku se zadanou ženou. V neděli ho umlátil její žárlivý 34letý manžel Čchou Jü-chuang se dvěma kamarády. Nevěřil, že spolu nic nemají, napsal server China Daily.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Manželka Čchou Jü-chuanga Čchen napsala na své facebookové stránce: „Chci jít do McDonaldu. Který hezký muž mě tam vezme?“

Čchuang jí odpověděl: "Vyzvednu tě doma.“ Navíc ji často označoval jako svou manželku.

Když to žárlivý manžel zjistil, rozhodl si to s manželčiným přítelem z Facebooku vyřídit, ačkoli se mu žena dušovala, že s ním nic nemá a nikdy se s ním ani nesetkala.

Žárlivostí zmítaný Čchou si domluvil s facebookovým přítelem schůzku pomocí SMS zprávy odeslané z mobilního telefonu ženy. Sejít se měli ve snack baru kolem druhé ráno.

Nic netušící Čchuang tam dorazil. Manžel mu neuvěřil, že se se ženou jen přátelí na internetu, a s kamarády ho zbil železnými tyčemi do bezvědomí. Bezvládného ho odvlekli k jeho motorce a zavolali policii, že našli muže v bezvědomí.

Čchuang ale rány do hlavy nepřežil. Podlehl krvácení do mozku. Policie proto žárlivého manžela zadržela. Ten u výslechu vypověděl, že údajný milenec byl opilý a choval se hrozně. Odmítal uznat svou vinu. Proto ho napadl. Hájil se ale, že muže nezabil, že ho opustil v bezvědomí.

Trojici zřejmě obviní z vraždy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám