Hlavní obsah

Při nehodě na slovenské dálnici zemřeli dva lidé a dalších devět utrpělo zranění

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Púchov

V neděli večer se na slovenské dálnici D1 u obce Visolaje v okresu Púchov srazila dvě osobní auta a dodávka. Mluvčí záchranářů Alena Krčová potvrdila, že si nehoda vyžádala dvě oběti a devět zraněných, několik těžce.

Foto: TV Markíza

Nehoda si vyžádala dvě oběti a devět zraněných

Článek

Server tvnoviny.sk informoval, že na místě zemřeli dva muži ve věku 42 a 26 let, kteří seděli v dodávce. „Na místě zasahovalo pět sanitek záchranné služby. Dvěma mužům už lékaři nedokázali pomoct,“ potvrdila mluvčí záchranářů.

„Zranění byli převezeni do nemocnic v Považské Bystrici, Trenčíně a Žilině,“ dodala Krčová.

Foto: Policie SR

Dálnice ve směru na Bratislavu byla na několik hodin zcela uzavřena. Na místě zasahovalo pět hasičů z Považské Bystrice se dvěma hasičskými vozy.

Trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová řekla, že dopravní nehodu zavinil 21letý řidič dodávky Mercedes Vito. „Řidič dodávky narazil do svodidel, vozidlo se stalo neovladatelným a překřížilo oba jízdní pruhy. Do dodávky poté narazilo BMW a VW Passat,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám