Hlavní obsah

Juliji zachránilo život, že odletěla o den dříve

Právo, sw
Petrohrad

Nebýt prozíravosti jejího přítele, nasedla by v sobotu ráno Julija Kazancevová do Airbusu A321 směr Petrohrad. O 23 minut později by se spolu s dalšími dvěma stovkami lidí stala obětí katastrofy na Sinaji.

Foto: Dmitry Lovetsky, ČTK/AP

Lidé přinášejí květiny a svíčky na letiště v Petrohradě.

Článek

Dívce podle stanice LifeNews zachránilo život to, že se rozhodla ukončit dovolenou o den dříve, než původně plánovala. Vděčí za to svému příteli, který rozhodl, že po pobytu u moře potřebují více času na aklimatizaci před tím, než opět nastoupí do práce.

„Zachránila mě mužská racionalita,“ říká Julijin přítel. Dodává, že na cestování letadlem teď nemá ani pomyšlení. „V nejbližší době jen pozemní dopravou,“ uzavírá.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Štěstí jako Julija ale neměla rodina Šeinových. Žena před startem zveřejnila na sociální síti fotku svého muže s tříletou dcerkou v náručí, jak nastupují na osudový let. Všichni tři záhy zahynuli.

Tragédií skončila první společná dovolená i pro Alexandru Černovovou a Jevgenije Javsina. „Saša byla před odletem velmi šťastná. Říkala, že pro ni má Žeňa překvapení,“ sdělila LifeNews Alexandřina kamarádka s tím, že Jevgenij chtěl dívku požádat o ruku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Převoz těl obětí pádu ruského letadlaVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám