Hlavní obsah

Žákyně šesté třídy na Slovensku porodila dceru, otce poznala na sociální síti

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenčín

Třináctiletá dívka porodila ve slovenském Trenčíně zdravé děvčátko. Lékaři potvrdili, že matka i dítě jsou v pořádku. Televize Markíza informovala, že žákyně šesté třídy základní školy se s otcem dítěte seznámila na sociální síti a domluvili si setkání.

Na Slovensku porodila žákyně 6. třídyVideo: TV Markíza

 
Článek

Byla jsem z toho šokovaná. Doufám, že toho, kdo to udělal, chytí,“ řekla matka dívky, která údajně o těhotenství své dcery vůbec nevěděla.

Dcera o těhotenství mlčela, údajně se bála otce dítěte. „Řekl jí, že pokud to někomu řekne, tak jí udělá ze života peklo,“ uvedla matka. Prý netuší, kdo je otcem dítěte, ale dcera jí prozradila, že mu je asi dvacet let a nežije v jejich městě.

Trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová potvrdila, že policie případ vyšetřuje jako zločin sexuálního zneužívání. „Momentálně vykonáváme procesní úkony směřující k obvinění konkrétních osob pro podezření ze spáchání zločinu sexuálního zneužívání,“ dodala mluvčí.

Další třináctiletá těhotná

Dítě čeká také třináctiletá žákyně sedmé třídy základní školy z Bratislavy. Otcem dítěte je 23letý muž. Školačka tvrdí, že chtěla podstoupit interrupci, ale na těhotenství se přišlo příliš pozdě – v pátém měsíci. [celá zpráva]

Jméno otce nechtějí ženy prozradit, údajně nežije na Slovensku. Malvína udržovala vztah s otcem dítěte rok a přiznala, že to nebyl její první partner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám