Hlavní obsah

Ve slovenské nemocnici zemřel kojenec, v jeho krvi našli pervitin

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do banskobystrické nemocnice ve čtvrtek přivezli čtyřměsíčního kojence se zraněním hlavy. Lékařům se dítě nepodařilo zachránit a v pátek oznámili šokující zprávu - dítě mělo v krvi pervitin. Rodiče skončili v rukou policie.

V Banské Bystrici zemřelo čtyřměsíční dítě, v těle mu našli pervitinVideo: TV Markíza

 
Článek

O život chlapečka bojovali nejdříve lékaři ve městě Prievidza. Jeho stav byl natolik vážný, že ho ve čtvrtek večer převezli do Banské Bystrice. Ani tamní lékaři ho však nedokázali zachránit.

„Zranění nejsou slučitelná se životem. Dítě jeví všechny známky mozkové smrti,“ uvedla ošetřující lékařka Žofia Klimová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Případ vyšetřuje policie. Podle televize Markíza se jednalo o problémovou rodinu. Zda se dítě zranilo náhodou, nebo bylo zraněno úmyslně, zatím policie neví.

„Vzhledem k citlivosti případu, a protože se jedná o malé dítě, nebudeme poskytovat více informací,“ uvedla policejní mluvčí Elena Antalová.

Televize Joj uvedla, že dítě plakalo a matka ho měla tišit podáním pervitinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám