Hlavní obsah

Slovensko bude mít také první slečnu, Natália ale žije v Londýně

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Po boku nového prezidenta stála po celou volební noc jeho dcera z prvního manželství Natália (23). Kiskova manželka v kampani nevystupovala, stará se o dvě malé děti. Dceři se okamžitě dostalo označení první slečna.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Dcera Andreje Kiska Natália

Článek

Natália přiletěla na Slovensko z Londýna, kde žije a pracuje. Je manažerkou počítačové konzultační firmy. Studovala ve Spojených státech.

„Pro mě je táta kamarád. Vždy se za mě postaví, snaží se mi pomoci a v každé situaci dokáže najít něco dobré. Když si myslím, že je konec světa, řekne mi: na materiální věci se můžeš vykašlat. Jde se dál. Důležitá je rodina a kamarádi,“ řekla Natália týdeníku Šarm.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Andrej Kiska děkuje voličům

Dcera připustila, že rozvod rodičů snášela těžko a otce nějaký čas nekontaktovala. „Bylo mi jedenáct, bratrovi patnáct let. Chápala jsem to tak, že táta opustil mě. Když jsme se s maminkou přestěhovali z Popradu do Bratislavy, táta se snažil mě vyhledávat, ale odmítla jsem. Po dvou letech jsem si řekla, že bych si ho měla poslechnout. Přišli jsme na to, že jsme stejní, máme si co říct a je nám super,“ uvedla Natália.

Ve slovenských médiích se okamžitě objevilo srovnání Natálie s dcerou českého prezidenta Miloše Zemana Kateřinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám