Hlavní obsah

Matka zabila novorozenou dívku, vložila ji do pračky

– Bartlesville
Novinky, Vladimír Michna

Desetidenní novorozená Maggie May z Oklahomy zemřela v pračce poté, co ji tam vložila její matka. Dítě strávilo v pračce spolu s prádlem celý prací proces, tedy asi 40 minut, než bylo objeveno.

Článek

K tragédii došlo před několika dny ve městě Bartlesville. Za šestadvacetiletou matkou Lyndsey Fiddlerovou se zastavila příbuzná. Ženu našla v mdlobách, dítě nemohla najít. Slyšela však také zvláštní zvuky z pračky. Když otevřela dveře, našla zmačkané tělo dítěte.

Matka poté, co se probrala, zavolala záchrannou službu. V telefonátu stroze sdělila: “Mé dítě je mrtvé.” Poté se hádala se svojí tetou, která dítě našla, ta se ji snažila přesvědčit, že ona její dceru nezabila.

Podle serveru Daily Mail se policisté i záchranáři, kteří dorazili na místo neštěstí, nemohli ubránit slzám. Policie matku Maggie obvinila z vraždy druhého stupně, již dřívě byla zatčena za drogové delikty.

Dva synové jsou v péči sociálních pracovnic

Podle policie teta Fiddlerové šla navštívit malou Maggie, aby se podívala, jak se jí daří. Příbuzní se o dítě báli, protože věděli o drogové minulosti ženy, která má ještě dva malé syny. Na počátku roku se její rodina snažila, aby úřady Fiddlerové odebraly rodičovské právo na její děti.

Žena byla zatčena za užívání drog dokonce i ve čtvrtém měsíci těhotenství. Oba její synové byli již dříve dáni do sociální péče.

Otec zemřelé Maggie podle svých slov nemůže věřit, že by jeho přítelkyně vědomě dceru zabila. Lékaři se po vytažení dítěte z pračky snažili obnovit životní funkce, ale nebyli úspěšní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám