Hlavní obsah

Berlusconi prodává svou vilu, kde vyfotili nahého Topolánka

Právo, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italský premiér Silvio Berlusconi se nakonec rozhodl: po měsících spekulací nabídl oficiálně na prodej svou luxusní supervilu Certosa na Sardinii. Právě u této rezidence byl loni nahý vyfocen tehdejší premiér Mirek Topolánek.

Foto: Profimedia.cz

Nechvalně známá Berlusconiho vila

Článek

Koupit si ji může teoreticky kdokoliv, stačí si najít web prestižní britské realitky Christie’s Great Estate, která objekt v zastoupení své sardinské pobočky nabízí. To, že jde o Certosu, je zjevné na první pohled z přiložených fotografií luxusních interiérů a překrásných exteriérů.

V inzerátu s názvem „Prezidentská usedlost u moře, Porto Rotondo, Itálie“ realitní kancelář, dceřiná společnost slavné londýnské aukční síně, nabízí 35 ložnic, 27 koupelen, zhruba 2300 metrů čtverečních zastavené plochy a 19 tisíc celkové.

„Překrásná usedlost na Smaragdovém pobřeží o čtyřech vilách s vyhlídkou na krystalicky čisté moře a obklopená parkem. Ideální pro podnikání nebo rodinný život, výborně se hodí také k hoštění významných osobností včetně mecenášů, carů a státníků,“ stojí v textu.

Více se zájemce dozví až přímo od makléře, včetně ceny. V tisku se spekuluje až o 450 miliónech eur (bezmála 11,5 mld. korun).

Foto: Novinky

Berlusconiho rozhodnutí vilu prodat jistě nebylo lehké: Certosu měl ze svých rezidencí nejraději, byla také nejpřepychovější a nabízela nejvíce zábavy a soukromí. Alespoň do loňska, kdy média zveřejnila fotky spoře oděných dívek v doprovodu předsedy vlády. Na jednom ze snímků byl údajně i nahý tehdejší premiér Mirek Topolánek.

Italský exprezident Francesco Cossiga Berlusconimu prý pak poradil, aby se vily zbavil. Šéf kabinetu ho po dlouhém váhání uposlechl.

Reklama

Výběr článků

Načítám