Hlavní obsah

Ruští bezdomovci zabili a snědli mladého muže

Moskva/Perm

Ruská policie v Permu zatkla tři bezdomovce, kteří jsou podezřelí z vraždy pětadvacetiletého muže. Část jeho ostatků prodali výrobcům pirohů. O případu v pátek informovala internetové stránky prokuratury Permského kraje www.susk.perm.ru.

Článek

Na kraji města u lesa v průmyslové zóně Permu poblíž autobusové zastávky byly objeveny kusy lidského těla. Vyšetřovatelé vypátrali, že patří 25letému muži. Napadli jej tři bezdomovci, kteří jej znali. K vražednému útoku použili recidivisté nože a kladivo.

Poté, co jej zabili, jeho tělo rozporcovali. Část masa snědli sami a zbytek prodali jednomu ze stánků, který prodával pirohy. Prokuratura neuvedla, zda bylo maso použito při výrobě jídla.

Kromě konstatování, že pachatelé svou oběť znali a že jsou to recidivisté s dlouhým záznamem spáchaných deliktů, žádné další podrobnosti k případu ruské internetové zdroje neuvedly.

Kanibal dostal mírnější trest, matku jedl z hladu

Mezitím soud v Samaře na jihu Ruska přijal jako polehčující okolnost, že vrah matky Sergej Gavrilov pojídal její maso z hladu a že není kanibal. Nedostal proto nejvyšší trest 15 let ve vězení, ale jen 14 let a tři měsíce, píše britský list Daily Telegraph.

Sedmadvacetiletý Gavrilov svou matku Ljubov zabil v lednu, když mu odmítla dát důchod. Rozčílený ji tloukl cihlou a škrtil elektrickým kabelem. Pak její bezvládné tělo odtáhl na balkón. Důchod a veškeré její úspory propil a nastrkal do hracích automatů za dva týdny. Měl takový hlad, že zkusil z jejího lýtka odříznout kus masa, ze které si uvařil polívku. Další kus si dal s těstovinami. U soudu říkal o mase matky: “Nechutnalo mi, bylo moc tučné.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám